Facebook'a "Beğenmedim" Butonu Geliyor

Dünya


Facebook kurucu ve ceo'su Mark Zuckerberg, Facebook için, resmi ve doğrulanmış sayfalara özel bağış butonundan sonra "beğenmedim" butonunun geleceğini açıkladı!

Facebook kurucu ve ceo'su Mark Zuckerberg, Facebook için, resmi ve doğrulanmış sayfalara özel bağış butonundan sonra "beğenmedim" butonunun geleceğini açıkladı!

Mark Zuckerberg: "İnsanlara daha fazla seçenek tanımak iyi bir şey."

Dünyanın en popüler sosyal medya sitesi Facebook'un gönderilerinde beğenme, yorum ve paylaşma butonları vardı. Şimdi ise o üç butonun arasına "Beğenmedim" butonu'da eklenecek. Tabi butonun gelmesi bir yandan iyi, bir yandan kötü. Çünkü, özellikle'deTürkiye'de "beğenmedim" butonunun haksız yere tıklanması, buton eklendiği an, an meseli! iyi yanına bakacak olursak da, beğenmediğimiz gönderileri, veya hakaret içeren gönderilerin kalitesini düşürmek amacıya topluluk oluşturup "dislike butonuna asılma" uygulaması gerçekleştirilebilir.

Facebook'a-

Mark Zuckerberg, yaptığı "beğenmiyorum" butonu için yaptığı açıklamasında:

"Kullanıcılarımız yıllardır bizlere bu konu hakkında isteklerini bildirmişlerdi. Yani çoğuFacebook kullanıcısı, zaten bu özelliği uzun süredir istiyor, bekliyor. Bugün de bizim ve kullanıcılarımız açısından önemli bir gün, çünkü 'beğenmeme' butonu üzerine çalışmalarımız resmi olarak başlamış durumda. Yapacağımız sistem, tıpkı Reddit'te olduğu gibi işleyecek. Kullanıcılarımız istediği şeyleri yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. ve kullanıcılarımız duygularını, tepkilerini olabildiğince özgür şekilde ifade etmek istiyor. Her gönderi, onlar için iyi, hoş şeyler olmuyor. Bu sebeple beğenmemek de onların hakkı."

dedi.

Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...

Yorum Yaz

Siz de yorum yapın
Adınız
Eposta
Yorumunuz
 
Başa Dön