Samsung Galaxy S4

Dünya


Samsung, Galaxy S4 tanıtımı için herkesi Times Meydanı'na davet ediyor.

Samsung, Mart ayıyla beraber tanıtım faaaliyetlerine hız verdiği, dördüncü Galaxy S akıllı telefonunun resmi duyurusu için New York şehrinin seçileceğine dair işaretler vermişti. Bu haftadan itibaren basın açıklamasını ABD'de organize ederek yeni nesil mobil çözümünün dünyada büyük yankı bulmasını kolaylaştırmayı amaçlayan akıllı telefon pazarının en büyük üreticisi, şehrin en meşhur bölgelerinden Times Meydanı'nda herkese açık bir etkinlik düzenleyeceğini müjdeledi. Unpacked 2013 etkinliklerinden ilkinde Galaxy S4 olarak bilinen yeni üst düzey mobil telefonunu sergileyecek olan firma, yayınladığı davetiyede, organizasyona katılanların yeni Galaxy'yi tecrübe etme şansı yakalayacaklarını müjdeledi.
 
Times Meydanı'n da yeralan ekranlar üzerinden canlı olarak görüntülenecek etkinlikte Güney Koreli üreticinin resmi Facebook ve Twitter hesaplarından yürütülen pazarlama çalışmaları sayesinde resmen doğrulanan yeni Galaxy S'in dahi hangi teknolojileri bünyesinde barındırdığı henüz bilinmiyor. Kısa süre önce tanıtılan 4.99 inçlik yeni nesil Super AMOLED ekran ile 4+4 çekirdekli Exynos 5 Octa çipsetin kullanılacağı tahmin edilirken, ilk etapta sunulacak renk olarak siyah ve beyazın olacağı tahmin ediliyor. 
 
Geçen yılki Londra etkinliği için hazırlanan davetiyede, Galaxy S3'ün "hyper-galze" yöntemiyle oluşturulan mavi ve beyaz renkli kasalarından bazı izler sunan Samsung'un, bu yıl da buna benzer bir tanıtım yöntemi izlemesi pek şaşırtıcı olmayacaktır. İki hafta sonra Cuma günü, Türkiye saatiyle 02:00'da başlayacak Unpacked 2013: Bölüm 1'i New York dışındaki teknoloji severler, youtube.com/SamsungMobile adresinden canlı yayınla izleyebilecekler. Tanıtılacak cihazın en geç Nisan başında ülkemizde satışa sunulması beklenirken, Türkiye'ye özel büyük bir tanıtım etkinliğinin yapılma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.
 
 
Henüz Yorum Yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!...

Yorum Yaz

Siz de yorum yapın
Adınız
Eposta
Yorumunuz
 
Başa Dön